CONFERENCE CENTER

Η Συνεδριακή μας αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 60 άτομα σε ‘’Θεατρική παράταξη’’ εστιάζοντας σε :

 • Συνέδρια
 • Επαγγελματικές Εκθέσεις
 • Επαγγελματικά meetings
 • Εκδηλώσεις

Εξοπλισμός :

 • Οπτικοακουστικός εξοπλισμός
 • Βήμα και τραπέζι ομιλητών
 • Τεχνική υποστήριξη
 • Δωρεάν ασύρματη σύνδεση internet (Wi-Fi)
 • Φωτισμός
 • Δείκτης λέιζερ (με προσυνεννόηση)
 • Πίνακας παρουσιάσεων (flip chart)
 • Ασύρματο μικρόφωνο
 • Μικρόφωνα
 • Τηλέφωνο
 • Προβολέας (projector) οροφής σταθερός
 • Κλιματισμός

Η Συνεδριακή Αίθουσα έχει εύκολη πρόσβαση στο Μπαρ, το Εστιατόριο και το Σαλόνι του Ξενοδοχείου.

Διάλλειμα Καφέ

Το προσωπικό της κουζίνας μας καταλαβαίνει ότι τα διαλείμματα κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων είναι σημαντικά και απαραίτητα. Σας παρέχουμε ένα προσεγμένο μπουφέ με ποικιλία γεύσεων σύμφωνα με τις δικές σας μοναδικές ιδέες και ανάγκες. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε αυτό που γούστο σας, είτε είναι φρέσκα φρούτα ή μπουκίτσες μαύρης σοκολάτας. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε Πρωινό Μπουφέ με καφέ, Μεσημεριανό μπουφέ με ορεκτικά, σαλάτες, ζεστά πιάτα, μη αλκοολούχα μπύρα, και σε φυσικά νερό χυμό, φρέσκα φρούτα, γλυκά και καφέ.

Conference Buffet

Μπορείτε να επιλέξετε υπηρεσίες φαγητού και ποτών, συνεστιάσεις ή κοκτέιλ στον κήπο μας. Κάνουμε την κάθε σας εκδήλωση ιδιαίτερη είτε είναι απλό μπουφέ ή τυπικό δείπνο που σίγουρα θα απολαύσουν οι καλεσμένοι σας. Μπορούμε να σας προτείνουμε ειδικούς διακοσμητές χώρου, στολισμούς με λουλούδια και φωτογράφους. Σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως ενοικίαση ιδιωτικού αεροπλάνου, αυτοκινήτου, yacht ή απλά ποδηλάτου. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας 24 ώρες νωρίτερα. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που προσφέρουν στους πελάτες μας πραγματικά ξεχωριστές υπηρεσίες. Θα είναι ευχαρίστησή μας να σχεδιάσουμε μαζί σας το κόστος του μενού που ταιριάζει απόλυτα στις επιθυμίες σας. Μπορούμε να προτείνουμε ειδικά διαιτητικά γεύματα (για χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη) συζητώντας το επί πλέον κόστος για κάποιες διαιτητικές ανάγκες.

Στολισμός και Λουλούδια

Οι ανθοσυνθέσεις μπορούν να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα για την εκδήλωσή σας. Χρησιμοποιούμε πάντα όμορφα, φρέσκα λουλούδια που αντανακλούν το χαρακτήρα της επιχείρησής σας.

Φωτογράφοι

Ο φωτογράφος δεν είναι απλά ένα άτομο που ‘’τραβάει’’ φωτογραφίες. Είναι το ‘’επαγγελματικό μάτι’’ που καταγράφει ένα γεγονός , ένα συναίσθημα, μια τοποθεσία ή ένα άτομο.

Υπηρεσίες Τηλεδιάσκεψης

Ο συνηθισμένος τρόπος επικοινωνίας δίνει τώρα τη θέση του στην τηλεδιάσκεψη. Θα είναι ευχαρίστησή μας να σας βοηθήσουμε να δοκιμάσετε τον εξοπλισμό μας, έτσι ώστε να σιγουρευτείτε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Όροι κράτησης και διαδικασίες

Κατά την κράτησης της Συνεδριακής Αίθουσας, υπογράφεται ένα συμβόλαιο 1-2 εβδομάδες πριν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Σε έκτακτες περιπτώσεις και κατόπιν συνεννόησης μπορεί να γίνουν εξαιρέσεις με ελάχιστο διάστημα ενημέρωσης 4 ημέρες πριν την εκδήλωση και πάντα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου προκειμένου να αποφασίσετε ποιες υπηρεσίες είναι εφικτές και σίγουρα θα γίνει κάθε προσπάθεια για να εκπληρωθούν οι προτάσεις σας. Κατά την ώρα της κράτησης είναι απαραίτητη μια προκαταβολή 30% του συνολικού ποσού επισιτισμού. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης χωρίς ενημέρωση και η εξόφληση θα πραγματοποιείται σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου. Σε περίπτωση μη εξόφλησης στον προκαθορισμένο χρόνο, θα επιβληθεί επίπλέον χρέωση.

Σύνολο συμμετεχόντων

Η χρέωση γίνεται ανάλογα με τον προκαθορισμένο ή πραγματικό αριθμό συμμετεχόντων. Επιπλέον συμμετέχοντες που θα δηλωθούν 24 ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης υπόκεινται στην δυνατότητα της Διεύθυνσης του Ξενοδοχείου να διευθετήσει τις αλλαγές με την ανάλογη χρέωση.

Όροι ακύρωσης

Δεν χρεώνονται ακυρωτικά 5 εργάσιμες ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία της εκδήλωσης. Κατά το ίδιο διάστημα, οι αλλαγές στο μενού θα γίνονται όταν αυτές είναι εφικτές. Καταλαβαίνουμε ότι κάποιες ακυρώσεις τελευταίας στιγμής είναι αναπόφευκτες. Σε τέτοιες περιπτώσεις η Διεύθυνση του Ξενοδοχείου θα συνεργαστεί μαζί σας για να ελαχιστοποιηθούν τα ακυρωτικά.

Επισιτισμός Σαββατοκύριακου και Βραδινού

Ο επισιτισμός κατά τη διάρκεια Σαββατοκύριακου ή Δείπνο πραγματοποιούνται κατόπιν προκράτησης.

ΚΡΑΤΗΣΗ

Επιλέξτε τον τύπο δωματίου που σας ταιριάζει, η διαμονή θα σας καταπλήξει.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Unknown: Unable to load dynamic library '/opt/alt/php54/usr/lib64/php/modules/sqlsrv.so' - /opt/alt/php54/usr/lib64/php/modules/sqlsrv.so: cannot open shared object file: No such file or directory

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: