ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Πολιτική Ακύρωσης για την περίοδο Covid-19


 

H κύρια προτεραιότητα του Corfu Mare Hotel είναι η Υγεία και η Ασφάλεια των Επισκεπτών, του προσωπικού και των συνεργατών μας.

Κέρκυρα 04/05/2020

Η δέσμευσή μαςστην Υγεία και Ασφάλεια

Στον αντίλογο της πρόσφατης εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, συνεχίζουμε να ακολουθούμε τις πιο πρόσφατες κατευθυντήριες γραμμές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και των αρχών της Ελλάδας.

Το προσωπικό του Corfu Mare Hotel έχει ενημερωθεί λεπτομερώς για την ουσιαστική προετοιμασία και έχουμε λάβει τα ανάλογα μέτρα πρόληψης. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε προκειμένου να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την ασφάλεια των επισκεπτών και συνεργατών μας όπως ορίζει το ελληνικό πρωτόκολλο.

Πολιτική Ακύρωσης

Συνεχίζουμε να ανανεώνουμε την Πολιτική Ακύρωσης προκειμένου να ανταποκρίνεται στα τελευταία δεδομένα και στην εξέλιξη σχετικά με τον COVID-19 και ανάλογα με τα μέτρα που ανακοινώνουν οι ελληνικές αρχές σχετικά με την αναστολή εργασίας, καραντίνα, απαγόρευση κυκλοφορίας κ.α. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε την πιο εύκολη και ευέλικτη πολιτική ακύρωσης .

Από τις 04 Μάη 2020, προχωρήσαμε στις παρακάτω αλλαγές σχετικά με την Πολιτική Ακύρωσης , αναλύοντας τις υπάρχουσες διαδικασίες :

Κρατήσεις Μεμονωμένων και Γκρουπ :

 • Για τις υπάρχουσες κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν τις 22 Μαρτίου 2020 , με διαμονή ως 21 Μάη 2020 στο Corfu Mare Hotel και ακολουθώντας τους τοπικούς νόμους επιτρέπουμε :
  - Δωρεάν αλλαγές ημερομηνίας διαμονής ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και ενδεχόμενης διαφοράς τιμής ανάλογα με την εποχή.
   
  - Δωρεάν ακυρώσεις σε κρατήσεις που δεν έχουν προκαταβάλει κάποιο χρηματικό ποσό.

- Στην περίπτωση προκαταβολής ή εξόφλησης για υπάρχουσα κράτηση, σας προμηθεύουμε με Πιστωτικό Σημείωμα του ποσού που έχει καταβληθεί. Υπάρχει δικαίωμα χρήσης του Πιστωτικού Σημειώματος ως 20 Δεκεμβρίου 2021 (εξαιρείται η περίοδος 20/12/20 – 08/01/2021). Αν δεν υπάρξει δυνατότητα διαμονής ως 21 Δεκέμβρη 2021, θα επιστραφεί ολόκληρο το ποσό ως τον Γενάρη 2022.

 • Για νέες κρατήσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ 22 Μαρτίου και 31 Μάη 2020, για οποιαδήποτε ημερομηνία διαμονής επιτρέπουμε :
  - Δωρεάν αλλαγές ημερομηνίας διαμονής ως 24 ώρες πριν την ημέρα άφιξης. Οι αλλαγές γίνονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και ενδεχόμενης διαφοράς τιμής ανάλογα με την εποχή.

 • - Δωρεάν ακυρώσεις στις Standard τιμές όπως αναφέρονται οι περιορισμοί σε κάθε περίοδο.

 • -Οποιαδήποτε ακύρωση κράτησης προσφοράς σε ‘’Μη Επιστρέψιμη’’ χρέωση, αναχώρηση πριν την προγραμματισμένη και ‘’Μη Εμφάνιση’’ δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων.    

 • Κρατήσεις Τουριστικών Γραφείων : Οι επισκέπτες που έκαναν κράτηση μέσω ταξιδιωτικού γραφείου ή μέσω διαδικτυακών πρακτορείων (πλατφόρμες) πρέπει να επικοινωνήσουν με τον πάροχό τους για οποιαδήποτε διευκρίνιση .

ΚΡΑΤΗΣΗ

Επιλέξτε τον τύπο δωματίου που σας ταιριάζει, η διαμονή θα σας καταπλήξει.